top of page

Oudere

Een kat kan voor een oudere dame of heer gunstig werken bij gevoelens van eenzaamheid en helpen om langer actief te blijven. Er zijn positieve effecten op zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid van ouderen bij het hebben van een kat. Aan de andere kant kan het verzorgen van een huisdier voor senioren soms een probleem worden.

Kent u een oudere in uw omgeving die wat hulp kan gebruiken bij het verzorgen van haar/zijn kat? Bijvoorbeeld een keer de kattenbak verschon...en, uitgebreide vachtverzorging, spelen met de kat of tijdens ziekenhuisopname te kat verzorgen.

U kunt hiervoor Kattenoppas Zwanenburg inschakelen. Ook als de oudere de kat zelf goed kan verzorgen maar eenzaam is dan is het wellicht een goed idee om af en toe Kattenoppas Zwanenburg in te schakelen. Ik zal dan eerst haar/zijn kat verzorgen en daarna gezellig met deze oudere kletsen op de bank of een wandeling met hem/haar maken.

Bezoek van buitenaf voor een praatje, een kopje koffie, een wandelingetje of een uitstapje waarderen veel ouderen enorm.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page