top of page

Hapslik© voor uw kat

Kennen jullie Hapslik© al?

Mijn drietal heeft het net getest en ze vinden de cupcake erg smakelijk!

Hapslik© voor uw kat

Bij de inname van medicijnen zijn katten niet snel om de tuin te leiden. Ze hebben een nog betere reuk- en smaakperceptie dan honden. Vaak is het nodig een kat in bedwang te houden tijdens het toedienen van medicijnen. Op internet worden er veel methoden beschreven om dat te doen. De meeste daarvan zijn niet erg aangenaam voor de kat, en leveren ook u de nodige stress op.

Met Hapslik© heeft u een uitstekend alternatief. Vorm en substantie lenen zich uitstekend voor het ‘verstoppen’ van het medicijn, en smaak en geur maken dat dieren het medicijn hebben ingenomen voor ze er erg in hebben. Sneller en eenvoudiger voor u, stressvrij voor het dier!

Zo werkt het

Hapslik© is een kleine cupcake waarin een uitsparing is aangebracht. Eerst laat u uw kat wennen aan de smaak en substantie van Hapslik© door er één of twee aan te bieden zonder medicijn. Dan stopt u de pil, het poeder, de druppels of de pasta in de uitsparing, en geeft het cakeje aan uw kat. Samenstelling

De ingrediënten zijn laag allergeen (Vis, meel olie en ei).

Hapslik© is laag in calorieën: minder dan 5 Kcal per cupcake! U kunt het dus ook zonder bezwaar gebruiken als uw kat meerdere medicijnen moet innemen, of als u het gewoon als snack-omdat-het-lekker-is wilt geven.

Hapslik© is verkrijgbaar via uw dierenarts (vraag er naar!) U kunt het ook hier bestellen: http://www.heacado.com Mocht een van de klanten van Kattenoppas Zwanenburg Hapslik© willen uitproberen dan kunt u contact met mij opnemen.

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Z5toZYSfKQA


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page